Përkujdesja e integruar (IGV)

– programet tona speciale të trajtimit

Përkujdesje e klasit të parë

me programet tona speciale të trajtimit

Me ofertat e kujdesit të integruar (IGV), ju si pacient përfitoni nga një cilësi edhe më e mirë në kujdesin mjekësor për diagnoza të caktuara. Për t'u anëtarësuar duhet të plotësohen kërkesat mjekësore përkatëse.  Pjesëmarrja në të gjitha programet e veçanta të trajtimit të IGV është vullnetare.

 

Programet tona IGV për ju

 • BKK Kinderwunsch (mbështetje për fekondim artificial)
 • Kanceri i gjirit dhe/ose ovarian (nëse ka prirje familjare)
 • e zgjuar për fëmijët (kontroll shtesë për fëmijët dhe adoleshentët)
 • DentNet (rrjeti për shërbimet dentare)
 • Shtatzënia e shëndetshme (program i veçantë për të shmangur lindjet e parakohshme)
 • Kujdesi me në qendër mjekun e familjes
 • Homeopati
 • Klinika Wersbach (trajtimi spitalor i diagnozave psikologjike)
 • Klinika PAN (operacione ambulatore dhe të shkurtra spitalore)
 • solimed (rrjeti i cilësisë mjekësore)
 • Kujdesi paliativ ambulator i specializuar (SAPV)
 • Shihni më mirë ndërsa luani! (Terapi online për fëmijët me ambliopi)
 • Mjekësi sportive ortopedi/kirurgji
 • Ablacioni me lazer (kirurgji ambulatore me lazer për hemorroide dhe variçe)
 • Procedura e opinionit të dytë (mendimi i dytë mjekësor për ortopedi dhe sistemin kardiovaskular me Medexo)

Me deklaratën tuaj me shkrim të pjesëmarrjes (regjistrimit) ju gjithashtu pranoni të merrni pjesë në tarifën opsionale të kujdesit të integruar (IGV).