Sigurimi shëndetësor BERGISCHE

Sigurimi ynë shëndetësor për ju

Programi i bonusit FlexiBonus²

kurseni deri në 1.500 €

Me FlexiBonus² tonë të vlerësuar ju mund të kurseni deri në 1500 € në vit! Për shembull, për pastrimin profesional të dhëmbëve (PZR), ekzaminimet mjekësore sportive ose kampin e pushimeve të fëmijëve tuaj.

Nëse jeni aktiv për shëndetin tuaj, ne do t'ju shpërblejmë me çmime në para ose të tjera, për shembull gjurmues fitnesi.

Vazhdoni

Shërbimet ligjore

Kujdesi shëndetësor për të gjithë

Kushdo që sëmuret varet nga kujdesi i mirë mjekësor. Kujdesi bazë mjekësor kërkohet me ligj në Gjermani. Të gjitha sigurimet shëndetësore ligjore duhet ta garantojnë këtë në mënyrë të barabartë. Kujdesi mjekësor faturohet nëpërmjet kartës së sigurimit. Shërbimet statutore vullnetare nga ana tjetër, mund të hartohen nga vetë sigurimet shëndetësore. Kjo është ajo që bëri edhe BERGISCHE Krankenkasse - rezultatet janë, përfitime në zemrën e jetës suaj. Dhe programi më i mirë i bonusit në Gjermani (rezultati i testit nga Focus Money).

Vazhdoni

Zwei Sportler laufen zwischen Baumreihen auf einer Wiese.
Frau hält Handy mit geöffneter BKK-App nach vorne.

Shërbim i vlerësuar me çmime

Jemi këtu për ju

Sigurimi shëndetësor BERGISCHE është këtu për ju - shpejt dhe lehtë. Ju mund të na dërgoni dokumentet tuaja shpejt, sigurt dhe me lehtësi përmes aplikacionit BERGISCHE me smartfonin tuaj. Ekspertët tanë miqësorë do të jenë të lumtur t'ju këshillojnë me telefon ose në qendrat tona të klientëve.

Shërbimi është shumë i rëndësishëm për ne. Testet e rregullta të pavarura, si vula e cilësisë TÜV, konfirmojnë se ne kemi sukses në ofrimin e një shërbimi të mirë.

Kujdes i veçantë –

trajtim i shkëlqyer mjekësor

Kujdes ekstra i mirë në situata të caktuara mjekësore: Me ofertat e kujdesit të veçantë, partnerë të ndryshëm në sistemin e kujdesit shëndetësor punojnë së bashku në mënyrë të synuar dhe koordinojnë shërbimet e tyre përkatëse drejt një qëllimi të përbashkët trajtimi.

Programet tona të kujdesit të veçantë janë të disponueshme për operacione ambulatore, mjekësi sportive ose për më shumë siguri gjatë shtatzënisë.

Vazhdoni

Disease Management Programme (DMP)

në sëmundjet kronike

Ne ofrojmë programe moderne trajtimi për njerëzit me sëmundje kronike. Disease Management Programme BKKMedPlus është pa pagesë për të gjithë personat e siguruar.

Vazhdoni

Bëhuni anëtar tani

Zgjidhni përfitime të shkëlqyera shëndetësore plus shërbimet më të mira dhe bëhuni anëtar i sigurimit shëndetësor BERGISCHE.

Aplikacioni për anëtarësim