Kujdes i veçantë

– trajtim i shkëlqyer mjekësor

 

Programet tona të kujdesit të veçantë për ju

 • Ablacioni me lazer (kirurgji ambulatore me lazer për hemorroide dhe variçe)
 • BKK Kinderwunsch (mbështetje për fekondim artificial)
 • DentNet (rrjeti për shërbimet dentare)
 • e zgjuar për fëmijët (kontroll shtesë për fëmijët dhe adoleshentët)
 • Homeopati
 • Kardioversioni (trajtimi ambulator i takikardisë, aritmisë kardiake)
 • Kirurgjia e kancerit të gjirit pa diagnostifikim të shprehjes kimio (gjenetike)
 • Klinika PAN (operacione ambulatore dhe të shkurtra spitalore)
 • Klinika Wersbach (trajtimi spitalor i diagnozave psikologjike)
 • Kontrolli online i lëkurës (ndihma e parë për problemet e lëkurës)
 • Kujdesi me në qendër mjekun e familjes
 • Kujdesi paliativ ambulator i specializuar (SAPV)
 • Minimizoni rrezikun e infarktit me aplikacionin Preventicus
 • Mjekësi sportive ortopedi/kirurgji
 • Procedura e opinionit të dytë (mendimi i dytë mjekësor për ortopedi dhe sistemin kardiovaskular me Medexo)
 • Shihni më mirë ndërsa luani! (Terapi online për fëmijët me ambliopi)
 • Shtatzënia e shëndetshme (program i veçantë për të shmangur lindjet e parakohshme)
 • solimed (rrjeti i cilësisë mjekësore)
 • Zbulimi i hershëm i kancerit të gjirit dhe/ose ovarian (këshillim dhe përcaktim i rrezikut në rast të prirjes në familje)

Me deklaratën tuaj me shkrim të pjesëmarrjes (regjistrimit), ju gjithashtu pranoni të merrni pjesë në tarifën opsionale për kujdes të veçantë.

Kujdes i veçantë –

trajtim i shkëlqyer mjekësor

Me ofertat e kujdesit special, ju si pacient përfitoni një trajtim mjekësor edhe më cilësor për diagnoza të caktuara. Për t'u anëtarësuar duhet të plotësohen kërkesat mjekësore përkatëse. Pjesëmarrja në të gjitha programet e kujdesit të veçantë është vullnetare.