Sigurimi shëndetësor BERGISCHE aktualisht ofron Disease Management Programme (DMP) për këto diagnoza:

 

  • Astma bronkiale dhe astma bronkiale tek fëmijët
  • Kanceri i gjirit
  • COPD (bronkit kronik obstruktiv)
  • Diabeti i tipit I dhe diabeti i tipit I tek fëmijët 
  • Diabeti i tipit II
  • Sëmundja koronare e zemrës (CHD)
  • Osteoporoza

Disease Management Programme BKKMedPlus

për kronikët

Disease Management Programme BKKMedPlus është një ofertë falas për të rriturit dhe fëmijët me një sëmundje kronike. Ato bazohen në metodat moderne të trajtimit, rrjetëzimin optimal të mjekëve kurues, këshillat kompetente - dhe gjithashtu në gatishmërinë për të bërë edhe ju vetë diçka për shëndetin tuaj.